Actueel


 

Kerkdiensten

Steeds meer mensen geven zich op om naar Gods huis te gaan. Wat een voorrecht om met elkaar in de kerk te kunnen zijn of thuis mee te luisteren en te kijken.

De vrijheid om God te dienen in een officiële openbare eredienst is een kostbare zaak. Laten we er zuinig op zijn. Er is vanuit de overheid opnieuw een dringende oproep is gedaan op blijvende alertheid t.a.v. van de verspreiding van Covid-19. Dat betekent dat de koster het op prijs stelt dat u niet allemaal op het laatste moment binnenkomt. Hij krijgt vaak hulp van een aantal leden van de kerkenraad die daarnaast ook dienst hebben. Dus als het even kan, kom dan op tijd zodat u in alle rust bij de ingang de handen kunt wassen en een plaats kan worden toegewezen.

U kunt ook gebruik maken van de oppas in de Ark, als u de kinderen hiervoor eenmalig opgeeft via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 0578-641726 (bij geen gehoor stopt u een briefje in mijn brievenbus, Boudewijnsweg 14 Oene, met uw naam en nummer en wordt u teruggebeld).

Voor opgave voor de kerkdiensten gelden hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer.

  1. U meldt zich eenmalig aan via e-mail of telefonisch voor de komende periode, voor woensdagavond 18.00 uur. Geef hierbij ook uw telefoonnummer door.

  2. U wordt op een lijst gezet.

  3. U krijgt een uitnodiging zo mogelijk donderdagavond wanneer u aan de beurt bent via e-mail of telefoon. Soms komt het bericht in uw spam/ongewenste e-mail terecht. Kijkt u daar ook even.

  4. U meldt zich vóór zaterdag af als u of uw gezinslid onverhoopt niet kunnen komen. Er kan dan een ander uitgenodigd worden. Weet u van te voren al dat u een zondagmorgen en of avond verhinderd bent, dan kunt u dat ook via bovenstaande mailadres of telefoonnummer doorgeven.

  5. U geeft aan of u gebruik wilt maken van de oppasdienst en het aantal kinderen.

  6. Bent u gast, geeft dan op dezelfde wijze door voor welke diensten dat geldt.

In alle dingen zijn we afhankelijk van de Heere, Die niet ophoudt maar doorgaat met Zijn werken. Tot Hem mogen we gaan ook in deze zaak. Genâ, o God, genâ, hoor mijn gebeên; want mijne ziel betrouwt op U alleen; Mijn toevlucht is de schaduw Uwer vleug’len; Ik berg mij daar voor alle tegenheên; totdat Uw macht de vijand zal beteug’len.

de Kerkbezoekcie

 

Tekst van de week

‘Want zo dikwijls als u dit brood eet en deze drinkbeker drinkt, verkondig de dood van de Heere, totdat Hij komt.’ (1 Kor. 11:26)