Actueel


Inloggen op kerkoene.nl i.v.m. privacygevoelige informatieInloggen

Begin juni maakten wij u bekend dat er binnenkort moet worden ingelogd op kerkoene.nl om bepaalde onderdelen van de website te kunnen bekijken, omdat het vanuit de overheid verplicht is om privacygevoelige informatie (op de website) te beschermen.
Met ingang van 1 oktober is het zover. Om Kerkbode, Adressen, Contacten en het Fotoboek te kunnen zien dient u in te loggen.


Hoe werkt het inloggen voor de eerste keer?
- U klikt op ‘Inloggen’ (rechtsboven in de bruine menubalk).
- Er wordt een scherm geopend en vervolgens klikt u op ‘Nog geen account?’
- Er wordt een scherm ‘Gebruikersregistratie’ geopend waar de volgende gegevens moeten worden ingevuld: naam, gebruikersnaam (mag ook uw mail adres zijn), wachtwoord (2x), e-mailadres (2x), adres, woonplaats en evt. telefoonnummer.
- Als u op de knop ‘Registreren’ hebt geklikt ontvangt u een mail waarin een link staat waar u op dient te klikken om de registratie te voltooien.

Elke keer als u op kerkoene.nl de Kerkbode wilt lezen, een Adres / Contact wilt opzoeken of het Fotoboek wilt bekijken,  wordt u gevraagd in te loggen. Dan hoeft u niet meer bovenstaande gegevens allemaal in te vullen, maar dan is gebruikersnaam en wachtwoord voldoende.

Om uit te loggen klikt op de knop ‘Home’ (linksboven), dan op ‘Inloggen’ en dan kunt u ‘Uitloggen’.
Heeft u vragen, dan horen wij het graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De websitecommissie

Tekst van de week

Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei: “Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben”. (Joh. 8 : 12)