Actueel


14 december - Kerstfeest voor ouderen en alleenstaanden

Donderdag 14 december komen de ouderen en alleenstaanden bijeen. We beginnen de middag om 14.30 uur in de Ark. Samen hopen we dan het Kerstfeest te vieren met een PowerPointpresentatie van een Kerstliturgie waarvan het thema is “de Levende”. Verder werken mee: Alissa Riphagen, dwarsfluit, Marlinde Tessemaker, viool, Lulof Dalhuisen, orgel en Hennekien Mijnheer, kerstverhaal. Ds. Mijnheer heeft de leiding en verzorgt de Kerstmediatie.

We nodigen u allen hartelijk uit deze middag de geboorte van de Zoon van God te gedenken. Het is goed elkaar in deze donkere dagen te ontmoeten. Aansluitend hebben we onze traditionele gezellige broodmaaltijd. We hopen dat we met elkaar een gezegende middag mogen hebben. Om ongeveer half zeven verwachten we klaar te zijn. Hebt u nog vragen dan kunt u bellen met Gerrie Riphagen, tel. 641376. Graag tot ziens in de Ark donderdag a.s.

De Ouderencommissie

 

Tekst van de week

Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei: “Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben”. (Joh. 8 : 12)