Actueel


23 januari - Toerustingsavond leidinggevenden

Op dinsdag 23 januari hoopt Laurens Snoek, docent aan de CHE een avond voor leidinggevenden te verzorgen. Thema van de avond zal zijn: Hoe sla ik de brug?

Als opvoeders en leidinggevenden staan we voor de taak om de brug te slaan tussen de Bijbel en de kinderen of jongeren voor wie we verantwoordelijk zijn. Op dit punt toegerust worden is het doel van deze avond. Hoe kan ik deze brug slaan? Wat vraagt dat van mij. Welke inzichten en vaardigheden kunnen me daarin helpen?

Tijdens deze bijeenkomst zijn we daarom bezig met bezinning en training. Bezinning op de boodschap van Gods Woord voor opvoeders en leidinggevenden en training in vaardigheden die helpen de brug te slaan.

We rekenen op alle leidinggevenden om deze avond aanwezig te zijn in de Ark. Inloop 19.30 uur met koffie. We beginnen om 19.45 uur. Uiterlijk 21.45 sluiting Hartelijke groet,

Wim Schuring, jeugdouderling

 

Tekst van de week

 Maar de tijd komt is nu gekomen, dat de ware aanbidders de Vader zullen aanbidden in geest en waarheid, want de Vader zoekt wie Hem aanbidden. Joh. 4 : 2 en 3.