Actueel


De Witte Tent Week 2018 - meldt u aan!

De Witte Tent Week zit er weer aan te komen! Het duurt nog wel eventjes, maar de commissie is al weer aan het werk met de voorbereidingen. De datum staat natuurlijk al wel vast!

Dit jaar begint de Witte Tent Week op Deo Volente woensdag 22 augustus t/m vrijdag 24 augustus 2018. Noteert u dit alvast? Ook het programma wordt dit jaar aangepast! We gaan weer een toffe week tegemoet. Hoe de week er uit gaat zien? Dat blijft nog even een verrassing. Ook dit jaar is uw/jouw hulp weer hard nodig! Bijv. voor het helpen bij het maken van de werkjes en bij het uitdelen van eten en drinken. Ook de muziekgroep kan wel wat hulp gebruiken. Of wat dacht u van het Bijbelverhaal vertellen? Naast alle vaste vrijwilligers kunnen we nog veel meer handen en voeten gebruiken! Wie weet kunt u één van uw talenten inzetten bij de Witte Tent Week…..! Als u nu denkt: ik wil graag meehelpen dit jaar, dan kunt u zich opgeven bij de fam. Hakkert (tel: 0578-641978) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook altijd één van de commissieleden aanschieten en vragen waar u bij kunt helpen. Graag tot ziens in de Witte Tent Week.

Een vriendelijke groet, de Witte Tent Week Commissie

Tekst van de week

 En Ik zal de Vader bidden, en Hij zal u een andere Trooster geven, opdat Hij bij u blijft tot in eeuwigheid, namelijk de Geest van de waarheid. (Johannes 14: 16 en 17a)