Actueel


Nieuws uit de Boekenstand

5 December, het Kerstfeest en het nieuwe kalenderjaar zijn aanstaande. In de Boekenstand is een ‘kerstverkooptafel’ voor u ingericht.

Op deze tafel liggen kerstkaarten, boekjes over het Kerstfeest, cd’s en nog veel meer moois. Ook vindt u bij ons een mooi assortiment van kalenders en agenda’s voor 2019. Wat kunt u verder nog bij ons vinden? Cadeautjes voor jong en oud, Israëlproducten zoals wijn, sap, thee etc., kaarten voor allerlei gelegenheden, dagboeken, Bijbelstudieboeken, leesboeken voor alle leeftijden, gedichtenbundels, Bijbels en nog veel meer. En wat wij niet op voorraad hebben kan altijd besteld worden. En tenslotte willen wij onze plank met 2e hands boeken (met een mooi prijsje) onder uw aandacht brengen. De verkoopopbrengst van deze boeken is voor het IZB project. Dus genoeg om eens vrijblijvend rond te komen snuffelen. U bent van harte welkom!!

De vrijwilligers van de Boekenstand: Annette Buitendijk, Klazien Riphagen, Nelleke Elbertsen, Bernike Hoek, Marieke Tessemaker, Gerrie Brendeke, Herma Wiersma en Petra Mekelenkamp

Tekst van de week

 ‘Terwijl wij verwachten de zalige hoop en verschijning van de heerlijkheid van de grote God en onze Zaligmaker, Jezus Christus. (Titus 2: 13)