Actueel


Bibliotheek

We zijn alweer in de decembermaand en naderen al zo weer de Kerst. Wellicht weer meer gelegenheid om te lezen. We hebben nieuwe boeken gekocht zowel voor de kinderen, jeugd als volwassenen.

De nieuwe kind- en jeugdboeken mogen op vrijdag 7 december al worden meegenomen. De nieuwe boeken voor volwassenen op vrijdag 21 december. Zijn u of jullie nog geen lid van de bibliotheek. Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken. De bibliotheek is in de Ark en we zijn open op vrijdagavond van 18.30 tot 19.45. Voor de kinderen zijn er strip- en prentenboeken, leesboeken en dvd's. Voor volwassenen hebben we naast de leesboeken ook literatuur en klassieke boeken. Allerlei soorten tijdschriften en dvd's. Altijd van harte welkom. Vrijdag 4 januari willen we graag de contributies weer innen. Helaas zijn we genoodzaakt de contributie te verhogen. Daarvoor graag u begrip. Aangezien we als bibliotheek steeds weer nieuwe boeken moeten inkopen. Kosten abonnementen: klein 5 boeken € 20.00, midden 10 boeken € 24.00, groot 15 boeken € 29.50. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis lezen. Namens de bibliotheekcommissie Petra de Bruin, Gertrude Dijkhof, Willemien Dijkhof, Ilse Tessemaker en Paula Tessemaker wens ik u/jullie alvast Goede Kerstdagen en een voorspoedig 2019.


Adrie Dijkhof

Tekst van de week

 ‘Terwijl wij verwachten de zalige hoop en verschijning van de heerlijkheid van de grote God en onze Zaligmaker, Jezus Christus. (Titus 2: 13)