Actueel


Start  Bijbelstudiegroep Het Anker
 
Twijfel jij ook wel eens? Welke keuze is de beste, bestaat God, doe ik genoeg aan mijn geloof, ben ik een goede christen, hoe moet ik bidden? Ongetwijfeld herken jij je in een van deze vragen. Maar wat kun je met deze vragen doen? Je mag je vragen en twijfels altijd in gebed bij God brengen. Maar wat als je het lastig vindt om te bidden? Hoe doe je dat en hoe weet ik of God mij hoort.

Als je in het afgelopen seizoen catechisatie hebt gevolgd en belijdenis hebt gedaan, ben je heel intensief bezig geweest met God en Zijn Woord. Nu je belijdenis hebt gedaan valt dat weg. Wat is er dan mooier om met een groep jongeren bij elkaar te komen en verder te gaan lezen en zoeken naar wat God tot ons te zeggen heeft. Je bent van harte welkom bij het Anker! Ook als je nog geen belijdenis hebt gedaan, ben je van harte welkom!
 
We starten het Anker Bijbelstudieseizoen op woensdag 9 oktober om 19.45 uur in de Ark. Tijdens deze avond bepalen we op welke avond in de week we samen gaan komen in de thuiskringen. We hopen jou te ontmoeten! Dit seizoen gaan we aan de hand van het boekje ‘Opgeheven handen’ van ds. Van der Veen nadenken over het gebed. Wat zegt de Bijbel over het gebed en hoe kunnen we ons gebedsleven verdiepen?
 
Henk Meuleman, Wigbert Riphagen en Neline de Graaf

Tekst van de week

‘Tot U hebben zij geroepen en zij zijn gered, op U hebben zij vertrouwd en zij zijn niet beschaamd’. (Psalm 22:6)