Actueel


Uitnodiging catechesaties

Beste jongere, Soms begrijp je weinig van de dingen die gebeuren in je leven. Het ene moment zit je goed in je vel en het andere moment voel je je niet ‘happy’.

Je geniet van een mooie vakantie of een goede vriendschap; of je bent juist verdrietig om iemand die ziek is of gestorven.

Er is veel lijden in deze wereld en misschien ook wel in jouw leven. Je begrijpt niet waarom bepaalde dingen jou moeten overkomen. Voor alles is een tijd, zegt het Bijbelboek Prediker. Er zijn goede en slechte momenten. Je weet niet wanneer ze komen, maar wel dat ze komen. Toch gaat er niets buiten de Heere God om en hoe moeilijk ook: je mag het uit handen geven aan Hem!

Opent uwen mond; Eist van Mij vrijmoedig, Op Mijn trouwverbond; Al wat u ontbreekt, Schenk Ik, zo gij ’t smeekt, Mild en overvloedig. (Psalm 81:12)

Je bent van harte welkom dit nieuwe seizoen!

We starten D.V. dinsdag 1 oktober 2019. Tijdens de eerste catecheseavond gaan we nadenken over Prediker 3: 1-14. Mocht je dit seizoen niet aanwezig kunnen zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijden

12/13 jaar 18.15 – 19.00 uur Ds. E. Mijnheer

14/15 jaar 19.15 – 20.00 uur Ds. E. Mijnheer

16/17 jaar 19.00 – 19.45 uur Arjan Drost

18 jaar en ouder 20.00 – 21.00 uur Arjan Drost en Erik Dijkgraaf Tot ziens in de Ark!

 

Hartelijke groet van de catechesecommissie, Ds. E. Mijnheer Arjan Drost Erik Dijkgraaf Wim Schuring Marian Meuleman

Zie hier de flyer

 

Tekst van de week

‘Ik echter vertrouw op Uw goedertierenheid, mijn hart zal zich verheugen in Uw heil, ik zal voor de HEERE zingen, omdat Hij goed voor mij geweest is. (Psalm 14:6)