Actueel


Kinderkerstfeest

Kom jij ook op het kinderkerstfeest voor kinderen van 0-12 jaar?

Goed nieuws, Goed nieuws, Jezus is geboren, Jezus is geboren. Deze blijde boodschap willen wij graag met jou vieren! Wie? Jij, neem je familie, vriend of vriendin gerust mee. Wat? Samen zingen, bidden, danken, lezen en Hem eren.
Waar? In de kerk van Oene.
Wanneer? 1e Kerstdag aanvang 19.00 uur, inloop 18.30 uur.
Lijkt het jou leuk om een lied samen te zingen of een stukje tekst voor te dragen en ben je tussen de 4 – 12 jaar oud? Dat kan, je mag je dan opgeven via het opgaveformulier (als het goed is hebben alle gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar deze in de bus gehad). Wij zorgen dat jij het lied of het stukje tekst krijgt. We hopen één keer in de kerk te gaan oefenen op zondagmorgen 22 december, na de ochtenddienst. De kerk wil jou graag een kerstboek geven, deze mag je uitzoeken en ook noteren op het formulier. Na afloop van het kinderkerstfeest krijg je dan het boek.
(Heb je geen opgaveformulier gekregen? Dan kun je (of één van je ouders) dit formulier vragen bij Mariëlle van Hell: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Groetjes van de Kinderkerstfeest-commissie

Tekst van de week

 ‘Daarom zal de Heere Zelf u een teken geven: Zie, de maagd zal zwanger worden. Zij zal een Zoon baren en Hem de naam Immanuel geven’. (Jesaja 7:14)