Actueel


Oud papier

Het afgelopen jaar is er weer veel oud papier ingezameld. We willen alle vrijwilligers die ons hierbij geholpen hebben hartelijk danken, zonder uw hulp was het niet gelukt.

Fijn dat we ook dit jaar weer een beroep op u mogen doen. Helaas zijn er ook enkele vrijwilligers gestopt, daardoor zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op dit moment zijn we voor 2 routes op zoek naar chauffeurs en helpers. Mochten we geen nieuwe vrijwilligers krijgen, dan kan het zijn dat we bepaalde routes niet meer kunnen ophalen. Bent u in de gelegenheid om te helpen, neem dan contact met ons op.

Leendert Nijhof heeft afscheid genomen. Hij heeft vele jaren geholpen met oud papier en is ook jaren voorzitter geweest van het comité. Leendert nog bedankt voor je inzet. Mocht u tussen de driemaandelijkse actie uw papier kwijt willen, dan kan dat. U kunt het dan brengen naar de container die bij ‘de maalderij’ aan de Eperweg staat. De laatste tijd merken we dat er regelmatig papier naast de container ligt. We zullen een tweede container plaatsen, zodat als één container te vol is, u het papier toch in de container kwijt kunt. Laat u alstublieft de boel wel netjes achter.

De ophaaldata voor 2021: 6 maart, 5 juni, 4 september en 4 december

Oud papier actiecomité (O.P.A.)

Marc de Bruin

André Tellegen 641835

Tekst van de week

‘Zie het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt! (Joh.1:29b)