Actueel


PROGRAMMA OPENINGSWEEKEND

24 september - Zeskamp

Op vrijdagavond 24 september willen we voor alle jeugd vanaf 12 jaar een zeskamp houden op het oude voetbalveld. We beginnen om 18:30 en rond 21.00 uur is het afgelopen. We rekenen erop dat iedereen meedoet!! Het zou mooi zijn als ook veel gemeenteleden komen om onze jongeren aan te moedigen.

 

25 september en 2 oktober - Schuurverkoop
De rommelmarktcommissie van het Oener Koefeest organiseert een schuurverkoop! De gehele opbrengst is bestemd voor 15 adoptiekinderen via stichting Woord en Daad. Er zijn weer veel mooie spullen gebracht die we graag te koop aan willen bieden. Denk hierbij aan elektra, boeken, speelgoed, antieke kraam, prullaria, keukenspullen en nog veel meer! Wij kijken erg uit naar uw komst! Er is voldoende gelegenheid om lekker rond te snuffelen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de coronamaatregelen. Noteer alvast in uw agenda de volgende data: Zaterdag 25 september van 09:30 - 13.00 uur en zaterdag 2 oktober van 09.30 - 13.00 uur. Locatie: Corrie van der Snel, Veluwsedijk 2, 8167 NW Oene. Geen entree-/parkeerkosten. Graag contant betalen, geen pin aanwezig. Giften zijn van harte welkom. We hopen dat jullie met de kinderen komen kijken want voor hen is er op de 25ste september ook een grabbelton en enveloppen trekken met veel prijsjes. En natuurlijk veel speelgoed te koop. We hebben de koffie voor u klaar staan!

 

25 september - Fiets/puzzeltocht

Op zaterdagmiddag 25 september is er een mooie fietstocht voor u uitgezet. Tussen 13:30 en 14.00 uur kunt u starten bij ‘de Ark’. Pomp de banden goed vol en laat je verrassen door de mooie omgeving waar je woont. Onderweg krijgt u wat lekkers en drinken. Jong en oud mag meedoen.

 

25 september - Maaltijd

Na de fiets/puzzeltocht bent u vanaf 17.00 uur welkom bij ‘de Ark’ om samen met elkaar te eten. Iedereen neemt zijn eigen eten mee. Wij zorgen ervoor dat u ter plekke kunt koken, bakken of frituren. Wil je pannenkoeken bakken, neem dan beslag mee. Wil je patat met een lekkere snack, bak het zelf in de frituurpan, warmer kan niet. Wil je een lekker biefstukje of speklapje neem het mee en de bbq staat klaar. Je kunt ook kant en klaar eten meenemen natuurlijk. Voor drinken wordt gezorgd. Alle gemeenteleden worden uitgenodigd om deel te nemen. Het parkeerterrein en ‘de Ark’ is groot genoeg. De organisatie ligt bij de mannen- en vrouwenvereniging.

 

25 september - Amerikaanse verkoop

Zaterdagavond organiseert de JV en Enjoy deze verkoop. We gaan op het verlichte parkeerterrein van ‘de Ark’ deze verkoop houden. Genoeg ruimte, om op de mooie prijzen te bieden. We beginnen om 19:15 uur. De gehele opbrengst is voor het project van Marloes en Felipe, zie stukje hieronder ‘Dromen, Durven, Doen’. Er kan die avond betaald worden met collectemunten. We hopen op een fantastische avond!

 

Koffiedrinken na de ochtenddienst 26 september onder de rode beuk

Bij mooi weer is er de mogelijkheid om de laatste keer deze zomer, koffie te drinken onder de beuk. Bep en Henk van Marle hebben vele ochtenden dit voor ons verzorgd. Onze complimenten en dank hiervoor!

 

Op zondag 26 september na de dienst koffietijd met en bij elkaar thuis!
Ontmoet elkaar onder het genot van een lekker bakje koffie. De bedoeling is dat gemeenteleden op zondagochtend (na de dienst van het openingsweekend) bij elkaar op de koffie gaan. Wilt u graag mensen ontvangen of graag op de koffie gaan of staat u open voor beide mogelijkheden? Geef u dan gauw op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-10597589. Met daarbij vermeld:
1. Of u op visite wilt gaan bij andere gemeenteleden en met hoeveel personen u wilt komen.
2. Of dat u zelf visite wilt ontvangen.
3. U kunt ook aangeven open te staan voor beide mogelijkheden.
Voor zaterdag 25 september krijgt u reactie bij wie of wie er bij u op de koffie komt.

 

26 september - Preekbespreking

Voor alle jeugd vanaf 12 jaar is er een preekbespreking na de avonddienst in ‘de Ark’. De preek van de ochtend wordt door onze eigen dominee besproken. Het thema van de preek is “Geloven is doen”, n.a.v. Matth. 25: 14-30. Het is goed om daar aanwezig te zijn en mee te doen. We willen zo verdieping zoeken in Gods Woord. We verwachten jou!

 

Veel mogelijkheden voor u om mee te doen en we hopen echt dat u van de partij bent op verschillende momenten. Hoe meer hoe gezelliger. We hopen op een gezegend winterseizoen met elkaar, rondom Gods Woord.

 

Tekst van de week

‘Want het leven is voor mij Christus en het sterven is voor mij winst.’ (Filipp. 1:21)