Actueel


17, 18 en 19 augustus - Witte Tent Week

Nog een paar weken, en dan is het zomervakantie. Een mooie periode om naar uit te kijken.

In de laatste week van de zomervakantie is er dit jaar de Witte Tent Week, op 17, 18 en 19 augustus. Staat het al in jullie agenda? De voorbereidingen zal alweer in volle gang, en het programma wordt steeds duidelijker. De WTW wordt niet alleen door de stuurgroep georganiseerd, maar draait altijd op heel veel vrijwilligers die helpen bij de spelletjes, de knutselwerkjes of op andere manieren. Die vrijwilligers zijn wij actief aan het zoeken. Heb je interesse, wil je meehelpen? Meld je dan aan!! Dan kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor één van de werkjes vragen we u om kartonnen doosjes van ca. 15x19x4 cm. Het zou mooi zijn wanneer wij er een heel aantal van mogen ontvangen. Wilt u ze brengen bij Ans Hakkert? Op voorhand bedankt.

Hartelijke groet, stuurgroep WTW

Tekst van de week

‘Worden niet twee musjes voor een penninkje verkocht? En niet een van die zal op de aarde vallen buiten uw Vader om. En ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wees dus niet bevreesd, u gaat veel musjes te boven. Ieder dan die Mij belijden zal voor de mensen, die zal Ik ook belijden voor Mijn Vader, Die in de hemelen is. (Matth.10: 29-32)