Actueel


Brengdagen spullen Rommelmarkt Oener Koefeest

Op 19 oktober 2023 wordt er traditiegetrouw een rommelmarkt georganiseerd op het Oener Koefeest. Dit jaar wordt het anders, een overdekte rommelmarkt 2.0 in en voor het Kulturhus Oene.

 

De volledige opbrengst van deze dag is voor adoptiekinderen van stichting Woord en Daad. Heeft u nog bruikbare spullen over? (o.a. huisraad, kleding, woonaccessoires, schilderijen, keukengerei, elektra, fietsen etc.) en wilt u dit doneren aan ons? Dit kan op 1 van onze brengdagen die wij organiseren aan de Veluwsedijk 2 te Oene. Data: 30 september en 7 oktober van 9:00-12:00
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de spullen zelf te komen brengen, dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice in een straal van 3 km rondom Oene.
U kunt dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Margriet van Amersfoort (M: 06-33855837) voor een afspraak. Graag doorgeven voor 23 september i.v.m. het organiseren van de ophaalmomenten. Goederen die we niet kunnen aannemen zijn de volgende: Witgoed, grote beeldschermen, matrassen, meubels, kapot huisraad, defect elektra, beschadigd textiel, Wc-potten, radiatoren en orgels. Giften zijn ook van harte welkom. Te doneren op: NL40RABO0348208383 t.n.v. Hervormde Jeugdcommissie te Oene. Naast spullen zijn we ook op zoek naar vrijwilligers zowel jong als oud, die graag een steentje willen bijdragen met de verkoopdag of bij de voorbereidingen. Heeft u vragen, iets bijzonders aan te bieden of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger dan kunt u hiervoor contact opnemen met Margriet. Alvast bedankt voor uw steun namens de rommelmarktcommissie.

We zien u graag aan de Veluwsedijk 2 in Oene!

Tekst van de week

‘HEERE, U doorgrondt en kent mij.’ (Ps. 139: 1)