Actueel


whattsapp.pngKerk Whatsapp

Inmiddels hebben vele gemeenteleden de weg naar de kerkwhatsapp groep gevonden. Ruim 180 deelnemers zijn aangesloten bij de groep en ontvangen een paar keer per week de berichten die verzonden worden ter informatie.

Wilt u ook geïnformeerd worden over onder andere de kerkdiensten, de weekplanning, nieuws vanuit de kerkenraad, kerkelijke activiteiten en mee kunnen leven met moeitevolle maar ook vreugdevolle gebeurtenissen in onze gemeente én heeft u een mobiel telefoonnummer met whatsapp? App dan naar 06- 828 99 570. Mocht dit lastig zijn, dan kunt u mij ook gerust bellen op 0578 – 642247 of een berichtje bij mij in de bus doen (Horthoekerweg 34) dat u ook graag toegevoegd wilt worden in de app groep (zet daar dan uw naam op met uw mobiele telefoonnummer). Mailen mag ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U/jij bent van harte welkom!
Petra Mekelenkamp-Dalhuisen

Tekst van de week

Wees niet bevreesd, want Ik ben met u, wees niet verschrikt, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met Mijn rechterhand, die gerechtigheid werkt (Jesaja 41:10)