Identiteit


 

Er is een zendingswinkeltje waar handwerken, kaarten en andere cadeauartikelen verkocht worden ten bate van de GZB. 
Het zendingswinkeltje bevindt zich in Oene.
De artikelen zijn ook te koop op de verkooptafel op de zendingsmiddag en af en toe op vrijdagavond in de Ark (zie wekelijkse kerkbodeberichten).

Bent u al eens in het Zendingswinkeltje geweest? Er is een kamer gezellig ingericht. De kleurrijke artikelen maken het tot een fleurig geheel. Een greep uit het assortiment: allerlei borduurwerk, schorten, pannenlappen, handgeschilderde dienbladen, beklede multomappen, gebreide sokken, babyartikelen, prachtige kaarten. Ook hebben we Hardanger-handdoeken enz. 
Zoekt u voor de koude dagen warmte of sfeer, heeft u een verjaardag of ander feest, wilt u een kaartje versturen voor de feestdagen / zieken / jarigen? Dan is het beslist de moeite waard om een kijkje te nemen. Er is voor elk wat wils en u steunt meteen het zendingswerk.

Bel gerust voor een afspraak. Ook mag u uw bestelling telefonisch opgeven of mailen. Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd.

Klik hier voor de contactgegevens.

 

De Zendingscommissie

 

 

Tekst van de week

‘En Jezus zei tegen hen: Ik ben het Brood des levens; wie tot Mij komt, zal beslist geen honger hebben, en wie in Mij gelooft, zal nooit meer dorst hebben. (Joh.6:35)