IdentiteitWerkgroep Polen
 

Stichting Werkgroep Polen houdt zich bezig met de ondersteuning van de projecten van diverse kerkelijke gemeenten in Polen (Szczecin).
Het werk dat hier wordt gedaan richt zich vooral op voedselhulp en de evangelieverkondiging onder jonge kinderen. Voor de kinderen worden jaarlijks kampen georganiseerd waar ze in contact komen met het evangelie. Daarnaast worden voedselpakketten en kleding verstrekt aan arme gezinnen. De hulp vanuit Nederland is er vooral op gericht om met financiële middelen al deze werkzaamheden te ondersteunen. Daarnaast richt de werkgroep zich ook op ondersteuning in praktische zaken. De opbrengst van de acties die Werkgroep Polen doet, zoals de oliebollenactie, koekactie en het parkeren bij het Koefeest, zijn voor deze drie gemeenten bestemd.

 

Wilt u een donatie doen? Bankrekeningnr: NL02 RABO 0174 8916 01.

 

Donateur worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor contactpersonen zie hier. 

 

Voor meer informatie kunt u kijken op onze site: https://www.werkgroeppolen-oene.com  of onze facebookpagina: https://www.facebook.com/werkgroep.polen
 

 

 

Laatst bijgewerkt: 18 december 2017


Tekst van de week

‘Wanneer nu deze dingen (tekenen van de wederkomst) beginnen te geschieden, kijk dan omhoog en hef uw hoofd op, omdat uw verlossing nabij is. Waak dan te allen tijde en bid dat u waardig geacht zult worden om al die dingen die gebeuren zullen, te ontvluchten, en om te kunnen bestaan voor de Zoon des mensen. (Lukas 21: 28 en 3