Jeugdwerk


 

Hoi!

Namens de Jeugdvereniging (JV) nodigen we jou van harte uit op onze JV-avonden! 
De JV in Oene maakt onderdeel uit van de kerkelijke gemeente in Oene en is voor jongeren van 16 jaar en ouder. Samen houden we Bijbelstudies in combinatie met ontspanning en lol.

Een kort overzicht hoe de JV in elkaar steekt.

 

Indeling 'normale' JV-avond

Tijd: donderdagavond 20.00-22.00u. in de kelder van 'de Ark'. 
Tot 21.00u zijn we bezig met de inleiding die door JV-leden wordt verzorgd. We houden dan even pauze en daarna is er tot 22.00u een spel die door JV-leden wordt georganiseerd. Graag op tijd aanwezig zijn om 20.00u. Het stoort anders degene die de inleiding aan het verzorgen is.

 

Een JV-avond verzorgen

Het is de bedoeling dat twee JV-leden de avond verzorgen. Dus een inleiding houden en een spel organiseren.¬†Voor het onderwerp van de inleiding kun je gebruik maken van de Cruciaal (maandblad vanuit de HGJB). Dit blad heeft maandelijks diverse onderwerpen, daarnaast is er een speciale map van de HGJB die meer achtergrond informatie geeft over het onderwerp (leuke idee√ęn voor de inleiding, spellen, enz.). Deze map ligt in de kelder en is in het beheer bij Henk Wim Dijkhof.

Het is de bedoeling dat je de woensdagavond voordat je de JV-avond verzorgt aan een van ons het onderwerp en de inhoud van de avond doorgeeft, zodat wij ons ook voor kunnen bereiden.

Voor het spel kun je gebruik maken van de spellenmap (staat in de JV-kast). Of maak gebruik van je eigen creativiteit.

En niet onbelangrijk: natuurlijk zorgen degene die de avond verzorgen voor koeken bij de koffie.

 

Bijzondere items in een JV-seizoen

De JV is meer dan alleen een donderdagavond met Bijbelstudie en spel. Er worden ook thema-avonden gehouden, waarin we eens wat anders doen. Bijvoorbeeld: filmavond, sportavond, vrijwilligerswerkavond, acties om geld in te zamelen voor een goed doel, zwemmen/schaatsen, gezamenlijke maaltijd, enz., enz. Samen met jou proberen we regelmatig nieuwe thema-avonden uit.

Een ander belangrijk onderdeel van de JV is de jaarlijkse rommelmarkt tijdens het Koefeest. Deze organiseren we om geld op te halen voor onze adoptiekinderen. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Aan het begin van het seizoen word je benaderd / gevraagd om mee te helpen bij de rommelmarkt.

Elk jaar willen we ook een weekendje weg gaan. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Tot slot

Graag zien we jou terug op de vrijdagavonden van de JV! We zien uit naar een fijn, leerzaam en gezellig JV-seizoen.

Check ook eens onze facebookpagina.

We maken ook gebruik van Whatsapp. Leden kunnen tijdens een JV-avond vragen of ze opgenomen kunnen worden van de groepsapp.

Als je vragen/opmerkingen/idee√ęn hebt, dan horen we die graag!

 

Contributie

‚ā¨ 12,50 per jaar.

Rekeningnummer:  NL48 RABO 0348 2002 85 t.n.v. Jeugdvereniging Oene

 

Contact

Voor samenstelling van het bestuur en contactinformatie: zie klik hier. 

 

 

Laatst gewijzigd: 30 november 2016 

Tekst van de week

‚ÄėMaar ieder die Zijn woord in acht neemt, in hem is werkelijk de liefde van God volmaakt geworden. Hierdoor weten wij dat wij in Hem zijn. (1 Joh. 2: 5)