Actueel


Nieuws

	10 december - Koffie drinken met de familie Malaba

 

In september tijdens het openingsweekend, was het de bedoeling dat we een ontmoeting zouden hebben met de familie Malaba na de kerkdienst op zondagmorgen. Omdat de familie Malaba toen eerder terug moest naar Kenia is hier niets van gekomen. Op 5 december hoopt de familie Malaba opnieuw naar Nederland te komen.

17 december – Kerstviering jeugddienst

Hallo allemaal, het duurt niet lang meer voordat het Kerst is. En dat betekent dus ook een jeugddienst over dat feest! Het thema is: “Die naar ons toegekomen is”. Op zondag 17 december zijn jullie van harte welkom om te komen. Neem gerust een vriend of vriendin mee! Proponent H.R. Fokkert hoopt voor te gaan in deze dienst. Aanvang 19.00 uur.
de Jeugddienstcommissie

Kerstgroetactie Friedensstimme 2017

 

Allen hartelijke dank die al een Bijbel, evangelisatie pakketje of setjes kerstkaarten hebben besteld om te verzenden naar de voormalige Sovjet-Unie. (De inhoud van de pakketjes, kan wat aangepast zijn, als de kalenders op zijn worden er daarvoor in de plaats Kinderbijbels toegevoegd).

11 december - Gebedskring

Een hartelijke uitnodiging om met ons mee te bidden en te danken op maandagavond 11 december. We beginnen om 19.30 uur in de kelder van de Ark. Zoals altijd is er de mogelijkheid om gebedspunten via mail of telefoon aan ons door te geven, deze worden vertrouwelijk behandeld! Gebed: een thuis voor je hart!

Egbert en Karin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 641835)

19 december - Kerstviering Yentl en Lois

 

Dit jaar vieren we samen het Kerstfeest met Yentl en Lois. Het thema is: “de Vader beloofd Zijn Zoon”. In de hemel was de Heere Jezus elke dag bij Zijn Vader. Hij werd naar de aarde gestuurd, naar ons zondige mensen. Hij werd geboren in een stal. Dit willen we samen gedenken op dinsdag 19 december. 19.00 Uur is er inloop met koffie, thee en wat lekkers; 19.30 uur begint de kerstviering. U hoeft zich deze keer niet op te geven, maar we hopen jullie allemaal te ontmoeten in de grote zaal in de Ark.

Bestuur Yentl en Lois

Nieuws van de bibliotheek in de Ark

Rest van het jaar gratis proberen
Wie nog niet met onze bibliotheek in de Ark bekend is, is van harte welkom om het de laatste weken van het jaar gratis te komen proberen.

14 december - Kerstfeest voor ouderen en alleenstaanden

Donderdag 14 december komen de ouderen en alleenstaanden bijeen. We beginnen de middag om 14.30 uur in de Ark. Samen hopen we dan het Kerstfeest te vieren met een PowerPointpresentatie van een Kerstliturgie waarvan het thema is “de Levende”. Verder werken mee: Alissa Riphagen, dwarsfluit, Marlinde Tessemaker, viool, Lulof Dalhuisen, orgel en Hennekien Mijnheer, kerstverhaal. Ds. Mijnheer heeft de leiding en verzorgt de Kerstmediatie.

Inloggen op kerkoene.nl i.v.m. privacygevoelige informatieInloggen

Begin juni maakten wij u bekend dat er binnenkort moet worden ingelogd op kerkoene.nl om bepaalde onderdelen van de website te kunnen bekijken, omdat het vanuit de overheid verplicht is om privacygevoelige informatie (op de website) te beschermen.
Met ingang van 1 oktober is het zover. Om Kerkbode, Adressen, Contacten en het Fotoboek te kunnen zien dient u in te loggen.

Tekst van de week

Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei: “Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben”. (Joh. 8 : 12)