Actueel


Nieuws

12 april – Jeugdvereniging organiseert Ouderenmaaltijd 2018

 

De jongeren van de jeugdvereniging (JV) organiseren een ouderenmaaltijd voor alle ouderen van de gemeente. Deze gezellige avond wordt dit jaar gehouden op donderdag 12 april. We hopen samen te genieten van een maaltijd en daarna willen we een spel doen. Velen van u hebben zich afgelopen donderdag tijdens de ouderenmiddag al opgegeven. Heeft u dit nog niet gedaan dan kunt u even bellen naar Melanie Dijkgraaf (0578-769081). We zullen u binnenkort nog informeren over de begintijd. Mocht u vervoer nodig hebben naar de Ark dan hoeft u niet te aarzelen, geef het gewoon even door en dan wordt het geregeld! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus meld u aan!

Nieuws uit de Boekenstand / kleurwedstrijd

Lekker lezen en kleuren in de voorjaarsvakantie!

Boeken voor jong en oud kunt u vinden in de Boekenstand. Er zijn voor volwassenen in de afgelopen weken veel tweedehands boeken binnen gekomen! Hebt u zin om iets te lezen maar wilt u er niet te veel geld aan uitgeven? Dan zijn tweedehands boeken iets voor u!
Voor de kinderen, met de komende voorjaarsvakantie in zicht, organiseren we een kleurwedstrijd. Maak een mooie lentekleurplaat met bijvoorbeeld potloden, stiften, waterverf, of een combinatie daarvan. Doe je best en laat al je creativiteit erop los! Wij kijken ernaar uit om de Boekenstand te versieren met jullie mooie kleurplaten! Er zijn trouwens ook nog leuke prijzen mee te winnen in 3 verschillende leeftijdscategorieën. Dus als u als ouders, oma’s en opa’s dit leest.. Wijst u uw (klein-) kinderen erop dat ze een mooie kleurplaat kunnen komen ophalen bij de Boekenstand? We zijn geopend op vrijdagavond tussen 18.30 – 19.45 uur. Voor deze wedstrijd kunnen de kleurplaten tot en met vrijdag 16 maart in de Boekenstand worden ingeleverd of in de brievenbus gedaan op het Duivenslag 30. Hartelijke groet van

uw Boekenstandteam

Uitnodigen Poolse jongeren

Vorig jaar in april heeft de jeugd uit Oene een prachtige reis gemaakt naar Polen. Achteraf was het slapen bij gastgezinnen wel een hoogtepunt. De jeugd die we toen ontmoet hebben is door de Oener jeugd uitgenodigd om ook eens naar Oene te komen. Nu zijn we bezig om dit te organiseren. We denken aan de periode 26 april tot en met maandagmorgen 30 april. De uitnodigingen naar Poolse gemeenten in Stettin, Nowogard, Lobez en Turek zijn verzonden. We hopen dat er veel interesse bij de Poolse jongeren zal zijn. Dit wachten we af. We zijn al wel vast begonnen om in Oene gastgezinnen te regelen. De commissie is hoopvol gestemd en denkt dat we er wel 40 kunnen onderbrengen. Voorlopig moeten we nog even afwachten hoeveel er daadwerkelijk komen. Als de plannen vaste vorm krijgen zullen we u weer op de hoogte brengen.

De commissie: Eline van het Goor; Hennekien Mijnheer; Wigbert Riphagen; Zwier van der Weerd en Erik en Gerrit Dijkgraaf.

Tekst van de week

Geloof in de Heere Jezus Christus en u zult zalig worden. Hand. 16 : 31.