Actueel


Nieuws

24 juni – Jeugddienst

Hallo allemaal, binnenkort zal er weer een jeugddienst worden gehouden op D.V. zondag 24 juni 2018. Het thema van deze dienst is: “Ben jij een twijfelaar?” Proponent T.J. Lucas uit IJsselmuiden zal voorgaan in deze dienst. Aanvang van de dienst is om 16:00 uur. Wees welkom en neem gerust een vriend(in) mee!
Namens de jeugddienstcommissie, Hennekien Mijnheer

Meet and greet Marloes

Een berichtje van Marloes

Hallo allemaal, midden juni ben ik weer in Nederland! Zondag 24 juni is er na de kerk de gelegenheid voor een ‘meet and greet’ onder het genot van een kop koffie, soep en broodjes. Dit vindt plaats in ‘de Ark’ na de ochtenddienst. Ik zal dan vertellen over ons werk in Chili en hoe we dat nu vanuit de GZB vorm gaan geven. Ik hoop jullie dan te ontmoeten! Groetjes,

Marloes Achterveld

Reisverslag Warschau 110-jarig bestaan KECh

Namens de kerkenraad heb ik (samen met Annie) de conferentie in Warschau bijgewoond voor het 110-jarig bestaan van de Evangelisch Christelijke Kerk (afgekort KECh) in Polen. Vrijdagmorgen om 05.00 uur vertrokken en ’s avonds om 19.00 uur waren we in ons hotel. Dit hotel lag tegenover de kerk waar de conferentie was.

EnJoy zeskamp 23 juni

Hej! Zaterdag 23 juni houden we de eindactiviteit van EnJoy! Zorg voor een team van vijf personen en geef je op voor de zeskamp bij Gerrit van der Weerd!! We hebben spectaculaire spellen en de kans op een nat pak is groot! Deelname is gratis, het wordt gehouden aan de Eperweg 44. Ook jongeren die binnenkort 14 jaar worden en toeschouwers zijn van harte welkom!! We zien jullie dan! 

Team FROG en Go For 7

Tekst van de week

 ‘Zo is dan het geloof uit het gehoor en het gehoor door het Woord van God’. (Romeinen 10: 17)