Actueel


Nieuws

23 oktober - Vergadering Oud Papier Actie (OPA)

Op maandag 23 oktober willen we met de oud papier commissie vergaderen. De vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wordt in de middenzaal van de Ark gehouden. Hierbij willen we alle medewerkers/vrijwilligers uitnodigen voor deze vergadering

Op de agenda staan onder andere:

  • Financiën

  • De indeling van de routes

  • De datums voor het ophalen oud papier in 2018

We hopen dat veel medewerkers deze vergadering zullen bezoeken.

Een vriendelijke groet,

Oud Papier Actie (OPA)

29 oktober – Jeugddienst

Hallo allemaal,
Op zondag 29 oktober hopen we een jeugddienst te houden met als thema: "Goede werken? GENADE!". Prop. C.B. Westerink hoopt in deze dienst voor te gaan. Van harte welkom om 19.00 uur.

De jeugddienstcommissie

GZB dagboek “Een handvol koren” 2018

 
Een handvol koren

5 redenen om hét gezinsdagboek van 2018 te kopen:

1. Het is een dagboek voor jong en oud.

23 oktober – Film over het leven van Luther


Op maandag 23 oktober a.s. willen we een film vertonen over het leven van Maarten Luther. Een beetje in de stijl van de film over Jeremia die we ook eens hebben bekeken. Zo krijg je een beeld van het leven in die tijd, en over de geschiedenis van wat Luther meegemaakt heeft. Hoewel de avond in de eerste plaats voor de Contactkring is, willen we iedereen uitnodigen die hier interesse voor heeft. Aanvang om 19.30 uur. Er zal een pauze zijn, en tegen 22.00 uur zal het afgelopen zijn. Dus iedereen is dan van harte welkom in de Ark. Met vriendelijke groet,
Annette Buitendijk (tel. 641889)

31 oktober – Reformatieherdenking (om te noteren)

Dr. W. Dekker uit Oosterwolde hoopt op 31 oktober een lezing te verzorgen in “de Ark”. Iedereen is welkom. Nadere gegevens volgen.

Inloggen op kerkoene.nl i.v.m. privacygevoelige informatieInloggen

Begin juni maakten wij u bekend dat er binnenkort moet worden ingelogd op kerkoene.nl om bepaalde onderdelen van de website te kunnen bekijken, omdat het vanuit de overheid verplicht is om privacygevoelige informatie (op de website) te beschermen.
Met ingang van 1 oktober is het zover. Om Kerkbode, Adressen, Contacten en het Fotoboek te kunnen zien dient u in te loggen.
Hoe werkt het inloggen voor de eerste keer?
- U klikt op ‘Inloggen’ (rechtsboven in de bruine menubalk).
- Er wordt een scherm geopend en vervolgens klikt u op ‘Nog geen account?’
- Er wordt een scherm ‘Gebruikersregistratie’ geopend waar de volgende gegevens moeten worden ingevuld: naam, gebruikersnaam (mag ook uw mail adres zijn), wachtwoord (2x), e-mailadres (2x), adres, woonplaats en evt. telefoonnummer.
- Als u op de knop ‘Registreren’ hebt geklikt ontvangt u een mail waarin een link staat waar u op dient te klikken om de registratie te voltooien.

Elke keer als u op kerkoene.nl de Kerkbode wilt lezen, een Adres / Contact wilt opzoeken of het Fotoboek wilt bekijken,  wordt u gevraagd in te loggen. Dan hoeft u niet meer bovenstaande gegevens allemaal in te vullen, maar dan is gebruikersnaam en wachtwoord voldoende.

Om uit te loggen klikt op de knop ‘Home’ (linksboven), dan op ‘Inloggen’ en dan kunt u ‘Uitloggen’.
Heeft u vragen, dan horen wij het graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De websitecommissie

28 oktober - Reformatieherdenking (500 jaar!)

Uitgaande van de Hervormde Gemeenten van Emst, Epe (Sionskerk), Heerde, Oene, Wapenveld, Wezep en de Christelijke Gereformeerde Kerk uit Heerde zal op zaterdag 28 oktober in de Hervormde Johanneskerk te Heerde een Reformatiebijeenkomst worden gehouden. De aanvang is om 19.30 uur. Meer informatie hierover in de kerkbodes voor de komende weken. Om al vast rekening mee te houden en te noteren in de agenda!

Boekenstand met kraam op het Koefeest

 

Zending in Nederland

Op donderdag 19 oktober staat de Boekenstand met een kraam bij de kerk (Dorpsstraat) op het Koefeest. Ons doel is dit jaar: het werk van de Inwendige Zending Bond promoten/bekend maken. U weet waarschijnlijk wel dat we een maaltijdproject voor studenten in Groningen “financieel geadopteerd” hebben. Met dit thema komen we daarom tevoorschijn: Samen de maaltijd gebruiken (eten en drinken, gezellig samen zijn, samen delen (óók het Evangelie).

Rommelmarkt Oener Koefeest


Traditiegetrouw organiseert de rommelmarktcommissie en de Jeugdvereniging van de kerk in Oene een rommelmarkt op het Koefeest t.b.v. 15 adoptiekinderen.

Op zaterdag 7 oktober komen wij uw spullen ophalen in Oene. Wij beginnen om 8.15 uur.
Zoals u heeft kunnen lezen in de ophaalbrief nemen wij geen incourante spullen mee i.v.m. afvoerkosten (dit gaat ten koste van de opbrengst). Denkt u hierbij aan bijv.: koelkasten, verf, matrassen, wc potten, radiatoren, orgels, grote beeldschermen.

Tekst van de week

Daarom zult u de HEERE, uw God, liefhebben met heel uw hart, met heel uw ziel en met heel uw kracht. Deut. 6 : 5