Actueel


Nieuws

1 september – Jeugddienst

Hey! Binnenkort is het weer zover: er wordt een jeugddienst gehouden! Deze zal plaatsvinden op D.V. 1 september in de Hervormde Kerk van Oene.

12-16 september - Polen Conferentie

Nog enkele weken en het is zover. De tweejaarlijkse toerustingsconferentie voor Poolse voorgangers staat weer voor de deur.

5 september - Bijbelkring ‘Loïs’ koffieochtend

Donderdag 5 september willen wij graag met alle leden van ‘Loïs’ en vrouwen uit onze gemeente een koffieochtend houden. Na een periode van rust kijken we toch weer uit naar de ontmoetingen met elkaar. Wij nodigen jullie uit bij Tamara Ester, Ooster Oenerweg 33 om 10.00 uur.

Neem gerust iemand mee, allen van harte welkom!

Het bestuur

1 september – Na de morgendienst koffie drinken

Zondagmorgen 1 september na de afsluitingsdienst van de Witte Tent Week hopen we elkaar te ontmoeten onder de rode beuk. Koffie, thee en limonade staat daar klaar! Van harte welkom!

13 september – Boekenstand en Bibliotheek gesloten

In verband met het bezoek van Poolse gasten met daarbij behorende activiteiten in de Ark zijn zowel de boekenstand als de bibliotheek gesloten op 13 september a.s.

Terugkeer familie Malaba

Zoals u allemaal vast weet is de familie Malaba terug in Nederland. De zendingsbussen bij de uitgangen waren voor hen bestemd.

12 september – uitnodiging Ouderenmiddag

Op. D.V. 12 september a.s. zal de 1e ouderenmiddag van dit seizoen weer worden gehouden. Naast de trouwe bezoekers willen we, als commissie, ook graag u vragen deze middag 1 x per maand te bezoeken.

28 - 30 augustus - Witte Tent Week, Uitnodiging

De vakantie is bijna voorbij, dat betekent: tijd voor Witte Tent Week. Als Witte Tent Week team hebben we heel veel dingen bedacht om jullie een paar leuke dagen te bezorgen. Daarom willen we alle kinderen van 4 -⁠⁠ 15 jaar uitnodigen voor onze activiteiten op DV woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. En natuurlijk bij de afsluitdienst in de Kerk om half 10, zondag 1 september.

Tekst van de week

Eén ding heb ik van de HEERE verlangd, dát zal ik zoeken: dat ik wonen mag in het huis van de HEERE, al de dagen van mijn leven, om de lieflijkheid van de HEERE te aanschouwen en te onderzoeken in Zijn tempel. (Ps. 27: 4)