Actueel


rommelmarkt.pngBreng en ophaaldagen rommelmarkt Oener Koefeest
Op 31 oktober 2024 mogen wij weer een rommelmarkt organiseren op het Oener Koefeest. Onze rommelmarkt is te vinden in het Kulturhus te Oene. De opbrengst van deze dag is voor de adoptiekinderen van stichting Woord en Daad.

Heeft u nog bruikbare spullen over? (o.a. huisraad, kleding, woonaccessoires, schilderijen, keukengerei, elektra, fietsen etc.) En wilt u dit doneren aan ons? Dit kan op één van onze breng(haal)dagen die wij organiseren aan de Veluwsedijk 2 te Oene. Data: zaterdag 12 oktober en zaterdag 19 oktober van 9:00-12:00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de spullen te komen brengen, dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice op zaterdag 12 oktober 2024. U kunt dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even een belletje naar Margriet van Amersfoort M: 0633855837 voor een afspraak. (dit graag voor 10 oktober i.v.m. het organiseren van de ophaal route). Let op: Wat niet ingebracht kan worden is het volgende: witgoed, grote beeldschermen, matrassen, meubels, kapotte huisraad, defecte elektra, beschadigd textiel, wc-potten, radiatoren en orgels.
Giften zijn ook van harte welkom. Te doneren op: NL40RABO0348208383 t.n.v. Hervormde Jeugdcommissie te Oene.
Alvast bedankt voor uw steun namens de rommelmarktcommissie.

Tekst van de week

Toen hij één parel van grote waarde gevonden had, ging hij heen en verkocht alles wat hij had, en hij kocht hem.’ (Matth. 13:46b)