Actueel


kerkwhattsapp.pngKerkapp

Hoe leuk is het om enkele foto’s in de kerkapp te zetten bij gemeente activiteiten? Voor het komende winterwerkseizoen: heeft u leuke foto’s gemaakt bij een activiteit?

App ze mij dan (06-828 99 570), ik hoop dan enkele foto’s op de kerkapp te plaatsen. Zo af en toe wordt ik benaderd met het verzoek om iets te plaatsen op de kerkapp bijv. een concert of activiteit van buiten onze kerkelijke gemeente. Om de hoeveelheid informatie op de kerkapp binnen de perken te houden delen we alleen verzoeken die direct te maken hebben met onze kerkelijke gemeente, dan wel ons kerkgebouw (bijv. een concert in onze kerk). Heeft u een verzoek voor een concert of activiteit buiten onze gemeente, maar is er wel een link met onze gemeente(-leden), dan kan dit na overleg wel geplaatst worden onder de overige berichten in de kerkbode. U kunt dit bericht dan tijdig mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u nog andere tips voor de kerkapp, dan horen we uiteraard ook graag van u.

Tekst van de week

Toen hij één parel van grote waarde gevonden had, ging hij heen en verkocht alles wat hij had, en hij kocht hem.’ (Matth. 13:46b)